Хемијска козметичка метода за сигурно, постепено, бескрвно и безболно уклањање младежа са лица, главе и тела по доктору Дункићу

Питања

Иритације и повреде младежа се дешавају милионима људи у свету свакога дана. Највећи број таквих незгода прође без икаквих последица и без потребе за било каквом амбулантном интервенцијом. Тело поседује сјајну особину самоисцељења! Природно стање организма је здравље, а не болест. Живот је јак! Но, уколико се после повреде младеж и околна кожа ипак благо упале, обратите се своме дерматологу.

Сунце је извор живота на Земљи. Постепено излагање благим сунчевим зрацима, у раним јутарњим и касним поподневним сатима, благотворно утиче на све процесе у организму. Уколико се почне са припремом на време, летњи одмор на мору се може провести без икаквих крема за заштиту од сунца. Оне често поседују алуминијум, хемијске компоненте и конзервансе који штете кожи. Постоји правило: „Што не бисте ставили у уста, немојте стављати ни на своју кожу“. Особе које се сунчају, здравије су од оних које се сунца крију.

Поделите садржај